• babagan kita

Babagan awake dhewe

Akeson circuit co., Ltd. Diadegake ing taun 2003, khusus kanggo produksi PCB-lapisan tradisional PCB (papan sirkuit dicithak), HDI tingkat tinggi (konektor ketumpatan tinggi), PCB lapisan arbitrase lan PCB sing fleksibel kaku, kanthi kapasitas produksi pirang-pirang taun 2.1 yuta kaki persagi. Produk, digunakake ing lapangan komunikasi teknologi tinggi, komputer, instruksi, otomotif, peralatan omah, alat mesin, modul kamera, baterei liyane, lan liyane, diekspor menyang negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika Serikat, Jepang , Singapura, Hong Kong, lsp.

Maca liyane